Vizioneaza GRATIS ONLINE Episoadele din serialul tau favorit Las Fierbinti!

Las Fierbinti Episodul 2 ONLINE

Urmareste mai jos Gratis online in reluare epidosul 2 din serialul Las Fierbinti

Mihai Bobonete si Costi Dita dau actoria pe afaceri si se lanseaza intr-un parteneriat de zile mari! Cei doi bat palma in cel de-al doilea episod al serialului Las Fierbinti. Bobita, carciumarul satului, si Giani, smecherasul care se descurca in orice situatie, decid ca a venit vremea sa-si rotunjeasca veniturile, asa ca deschid o sala de jocuri pe calculator si internet. Pusi pe sotii, ei nu se multumesc doar sa-si vada de bunul mers al afacerii, ci ii fac o farsa lui Robi, convingandu-l ca secretara lui Vasile, Dalida, este indragostita de el.

Si Mitica (Radu Gabriel) este pus pe fapte mari, asa ca aduce pentru echipa de fotbal pe care vrea sa o infiinteze un jucator brazilian. Mitica are parte insa de o surpriza: se intelege de minune cu stranierul, gasesc numaidecat un grai comun. „Noua achizitie” se va dovedi a fi mai talentat la alte indeletniciri, si mai putin la jocul cu balonul.

Firicel al lu’ Cimpoaie are parte de un nou look, realizat cu maiestria ciobului de nimeni altul decat Celentano, care il tunde dupa o noapte de betie crunta. Celentano nu ramane insa indiferent la suferinta amicului sau si incearca, prin toate mijloacele posibile, sa-si rascumpere greseala.

CoReForum***Las Fierbinti Episodul 2 de CoReForum


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...