Vizioneaza GRATIS ONLINE Episoadele din serialul tau favorit Las Fierbinti!

Personajele din serialul tau favorit Las Fierbinti

Vasile (Gheorghe Ifrim)

Este viceprimarul din Las Fierbinti, viitor primar, "il capo di tutti capi". Vasile Ruscan este un profitor prin definiţie. Se preocupă în primul rând de bunăstarea personală şi de prestigiul său în sat. Face pe diplomatul şi e foarte hotărât să modernizeze satul, să-l europenizeze, luând o serie întreagă de măsuri mai degraba ridicole şi cel mai adesea "pe contră" cu deciziile luate de fostul primar, Mitică Coman.


Giani (Costi Diţă)

Şmecheraşul prin excelenţă. Este un "simpatic", mereu cu o replică deşteaptă pe buze, este tipul care te "face din vorbe" şi e chitit, de regulă, pe "combinaţii" de tot felul. Urmăreşte să facă bani şi e clar că aspiră la statutul de "baştan", care "să facă pe toată lumea". Este motivul pentru care unelteşte frecvent cu Bobiţă, punând la cale diverse planuri de "îmbogăţire peste noapte".


Bobiţă (Mihai Bobonete)

Este patronul crasmei locale, La Fierbinţi, şi trece, în general, drept un sătean cumsecade. În ciuda aerului hâtru, este ferm, hotărât, fără menajamente, oricând cu o replică sfichiutoare pe buze. Are o plăcere deosebită de a face remarci sarcastice la adresa celorlalţi şi îşi cunoaşte foarte, bine interesele. Este tovarăş bun cu Giani, în combinaţie cu care întreprinde felurite acţiuni dintre cele mai dubioase.


Dorel (Mihai Rait Dragomir)

Este fratele autist, dar genial, al lui Bobiţă. Dorel îndură orice chin, ca să devină mare vedetă. Iar când este pe scenă, se lasă cu one man show.


Robi (Leonid Doni)

Este poliţist, sârguincios, tipicar, respectă cu sfiinţenie procedurile. Este mândru de statutul de unic poliţist al comunităţii, are imboldul de a fi mai suspicios sau mai intransigent decât este cazul. E în elementul lui când se poate adresa grav şi moralizator, adoră ocaziile când poate cita din diverse legi. Aplica legea "după capul lui", iar zelul detectivist îl aduce în situaţiile cele mai tâmpite.


Geanina (Anca Dumitra)

Este fiica fostului primar, Mitică Coman. Geanina este, fundamental, o "prostuţă de la ţară". Fâşneaţă, dar cam fără minte, dorinţa ei cea mai arzătoare este să fie admirată în sat asemeni starurilor pe care le vede la televizor. Este şi motivul pentru care se gândeşte la Bucureşti ca la idealul suprem, nutrind speranţa că va putea cândva să-şi facă o viaţă acolo. Prin urmare, principalele ei activităţi se concentrează pe perfecţionarea look-ului, pe găsirea unui "stil" şi a unor "maniere", direct inspirate din emisiunile cu dive.


Mitică Coman (Radu Gabriel)

Chiar dacă nu mai este primar, rămâne cu reflexul omului de acţiune, lucru care îl va determina să se implice mai departe în treburile satului. În capul lui, rămâne "intemeitorul" micii comunităţi, un fel de primar "voluntar", umplându-şi timpul cu felurite alternative la initiaţivele, mereu dubioase, ale lui Vasile.


Doru (Iulian Postelnicu)

Este învăţătorul satului. Exigent cu elevii, crede în rolul lui de pedagog şi consideră că are o mare răspundere "intru educaţia tineretului de mâine". Este tipicar, pedant, calculat, timorat - profilul şcolarului etern, mereu ascultător şi atent la reguli.


Ardiles (Mihai Margineanu)

Este un sătean oarecare, cel care "urmăreşte" poveştile şi pe care le cântă. Resonneur-ul serialului, va încheia fiecare episod printr-o "cântare" cu talc.


Celentano (Adrian Vancica)

Este beţivul satului, care emite multe "filozofii" ale vieţii, în sepecial în cârciuma lui Bobiţă.


Aspirina (Mirela Oprisor)

Este femeia uşoară din sat. Bărbaţii din sat merg la ea cu pretextul de a lua diverse leacuri. E bună de pus la rană, orice durere, ea o vindecă.


Costică (Costică Drăgănescu)

Este un sătean neaoş.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...