Vizioneaza GRATIS ONLINE Episoadele din serialul tau favorit Las Fierbinti!

Celentano, si nebaut, si cu banii luati. Episodul din Las Fierbinti, urmarit de 2 milioane de romani

 
Seara de joi, 10 mai, a fost una plina de incercari pentru cel mai mare urmas al lui Bahus, simpaticul Celentano (Adrian Văncică) din serialul „Las Fierbinti”, care a stat si nebaut, nici nu s-a imbogatit si a mai si pierdut pensia tatalui sau investiti intr-un pariu.
De fapt, tot satul „Las Fierbinti” a fost tulburat aseara pentru ca magicele pastile comercializate de profesorul Doru (Iulian Postelnicu) si Giani (Costi Dita) le-au facut fericite pe reprezentantele sexului frumos, dar si pe telespectatorii ProTv care au urmarit cu interes peripetiile satenilor.
 


 
Asa se face ca in minutul de maxima audienta de la 21.19, aproape doua milioane de romani erau prezenti in fata micilor ecrane, pe ProTv, iar in minutul de la 21.16, virful de audienta ajungea la 11,8 puncte de rating si 29,9% cota de piata pe publicul cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani din mediul urban.
Audienta medie inregistrata de episodul cu numarul 10 difuzat intre 20.36-21.39 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani de 9,1 puncte de rating si 24,4% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea 5,5 puncte de rating si 14,6% cota de piata.
Pe publicul din mediul urban, audienta medie inregistrata de serialul “Las Fierbinti” a fost de 7,6 puncte de rating si 17,6% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra 4,9 puncte de rating si 11,3% cota de piata.
Aceeasi audienta medie a inregistrat ProTv si pe intregul public din Romania, cind a obtinut 7,6 puncte de rating si 18,9 cota de piata, reusind sa adune pe tot parcursul emisiunii aproape 1 milion si jumatate de telespectatori, in timp ce Antena 1 avea doar 4,6 puncte de rating si 11,5% cota de piata.

Sursa: LasFierbinti.protv.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...