Vizioneaza GRATIS ONLINE Episoadele din serialul tau favorit Las Fierbinti!

Pariurile se ţin lanţ în episodul 11 din Las Fierbinti

Joia aceasta în ”Las Fierbinţi” pariurile se ţin lanţ, cu Bobiţă (Mihai Bobonete) maestru de ceremonii. Celentano (Adrian Vanică) pariază că nu bea nimic o zi întreagă, plătind cu pensia tatălui său.

 Doru (Iulian Postelnicu) încearcă să vândă multe flacoane cu pastile pentru potenţă şi nu reuseşte. Îl ajută însă Giani (Costi Diţă), inventând o poveste elucubrantă despre o ameninţare cu praf cosmic care s-a abătut asupra Europei de la un satelit ce s-a prăbuşit în Grecia. Vânzarea are succes, toate femeile din sat dorind cât mai multe pastile pentru soţii lor. Între timp, concertul unor vedete organizat de Dalida (Ecaterina Tugulea) se dovedeşte a fi o escrocherie: pentru că s-au vândut bilete, Vasile (Gheorghe Ifrim) hotărăşte să îi deghizeze în cele două vedete pe Robi (Leonid Doni) şi pe Dorel (Mihai Rait).

 Cum se va sfârşi totul, telespectatorii Pro Tv vor afla din episodul de joi, 10 mai, de la 20.30 si imediat dupa aceea poti viziona pe acest site episodul 11 in reluare din Las Fierbinti

Vizioneaza Episodul 11 ONLINE Gratis din Las Fierbinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...