Vizioneaza GRATIS ONLINE Episoadele din serialul tau favorit Las Fierbinti!

Pavel Bartos in Las Fierbinti VIDEO

In “Las Fierbinti” isi fac aparitia doua personaje pe cit de inedite, pe atit de halucinante: cintaretul Fuocco (interpretat de Pavel Bartos) si regizorul Ciobi care intentioneaza sa filmeze un videoclip pe intinsele cimpuri de lucerna de la marginea satului.

Politistul Robi (Leonid Doni) este total dezorientat de prezenta celor doi si chiar are impresia ca Fuocco nu este altceva decit un personaj venit din alta galaxie, un veritabil extraterestu. Acest lucru pare sa-i fie confirmat de cercurile ciudate ramase in lucerna in urma filmarii videoclipului.

Vezi Episodul 12 aici!!!




Seara, Fuocco si Ciobi se duc la carciuma, iar Ciobi este invitat sa joace poker cu Bobiţă, Giani, Vasile si alti cativa sateni. Robi se va confrunta cu Fuocco, in timp ce Ciobi este pe cale sa piarda totul la jocul de carti condus de nimeni altul decit Bobiţă.

Personajul Fuocco, interpretat de Pavel Bartos va fi o prezenta demna de tot rasul: ”Este tipologia omului care vrea sa intre cu orice pret in showbiz-ul romanesc, care crede ca este cel mai tare din parcare, care pretinde ca este original, dar copiaza la maximum. Este tipologia vedetei care apare peste noapte si dispare la fel”, spune Pavel despre personajul sau.

Pavel Bartos recunoaste ca a fost cucerit din prima de scenariul serialului ”Las Fierbinti”, unul dintre motivele care l-au facut sa accepte aceasta invitatie. ”M-a cucerit scenariul. Cand am citit rolul am vazut cat este de bine scris (Mimi Branescu poarta aceasta “vina”). Faptul ca este regizat de Dragos Buliga a fost un atu in plus, pentru ca este un regizor cu care imi doresc sa lucrez in general, asa ca am profitat de sansa. Nu in ultimul rand, actorii care interpreteaza personajele principalele (Bobonete, Vancica, Gigi Ifrim) m-au determinat sa-mi doresc cu ardoare sa joc in acest serial”, a mai spus Pavel.


Surpriza din episodul viitor! Vocea si talentul il recomanda :) pe lasfierbinti.protv.ro


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...