Vizioneaza GRATIS ONLINE Episoadele din serialul tau favorit Las Fierbinti!

"Las Fierbinţi" a fost din nou lider de audienţă, joi seară, la Pro TV


Serialul "Las Fierbinţi" a fost din nou lider de audienţă, episodul difuzat joi seară fiind urmărit de peste două milioane de români, informează Pro TV.

Liniştea şi rutina din "Las Fierbinţi" au fost tulburate, joi seară, de apariţia unui personaj care a înflăcărat minţile, dar mai ales trupurile tuturor masculilor din sat, indiferent de vârstă. Cel mai aprins dintre ei s-a dovedit a fi Moş Peleuş (interpretat de Horaţiu Mălăele), care, deşi aflat la o vârstă înaintată, a descoperit că este cât se poate de viguros.

Aşa-zisa "doctoriţă" care îi lecuieşte pe toţi bărbaţii din sat de orice junghi sau durere va ajunge şi în braţele seriosului primar, care va fi forţat de mama sa, Coana Coca (interpretată magistral de Ileana Stana Ionescu) să o ia pe jună de soţie.

Telespectatorii au fost martorii tuturor acestor întâmplări petrecute în "Las Fierbinţi" şi au stat cu ochii pe Pro TV pe toată durata serialului. Cu serialul "Las Fierbinţi", Pro TV a fost, joi seară, lider absolut de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban, pe toată durata serialului, difuzat între 20.24 şi 21.27.

Astfel, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a înregistrat, în medie, 8,6 puncte de rating şi 22,5% din cota de piaţă, de aproape două ori mai mult decât Antena 1, care avea doar 4,7 puncte de rating şi 12,3 procente din cota de piaţă.

Şi publicul din mediul urban şi-a petrecut seara în "Las Fierbinţi", Pro TV fiind lider de audienţă şi pe acest segment, unde a înregistrat, în medie, 8 puncte de rating şi 17,7% din cota de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată şi de această dată pe locul al doilea, obţinea doar 5,1 puncte de rating şi 11,2 puncte de rating. În minutul de aur, 21.25, peste 2.000.000 de români erau cu ochii pe aventurile savuroase care nu mai contenesc în "Las Fierbinţi".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...