Vizioneaza GRATIS ONLINE Episoadele din serialul tau favorit Las Fierbinti!

Peste 2 milioane de romani, cuceriti de focoasa aparitie din “Las Fierbinti”



Aseara, linistea si rutina din Las Fierbinti au fost tulburate de aparitia unui personaj care a inflacarat mintile, dar mai ales trupurile tuturor masculilor din sat, indiferent de virsta.

Cel mai aprins dintre ei s-a dovedit a fi Mos Peleus (nimeni altul decit maestrul Horatiu Malaele), care desi aflat la o virsta inaintata a descoperit ca este cit se poate de viguros. Asa-zisa “doctorita” care ii lecuieste pe toti barbatii din sat de orice junghi sau durere va ajunge si in bratele seriosului primar, care va fi fortat de mama sa, Coana Coca (interpretata magistral de Ileana Stana Ionescu) sa o ia pe juna de sotie

Telespectatorii au fost martorii tuturor acestor intimplari petrecute in “Las Fierbinti” si au stat cu ochii pe ProTv pe toata durata serialului. Asa se face ca joi seara, ProTV a fost cu serialul “Las Fierbinti” lider absolut de audienta, atat pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cat si pe publicul din mediul urban pe toata durata serialului, difuzat intre 20:24 si 21:27.

Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTv a inregistrat, in medie, 8,6 puncte de rating si 22,5% din cota de piata, de aproape doua ori mai mult decat Antena 1, care avea doar 4,7 puncte de rating si 12,3 procente din cota de piata.

Si publicul din mediul urban si-a petrecut seara in “Las Fierbinti”, ProTv fiind lider de audienta si pe acest segment, unde a inregistrat, in medie, 8 puncte de rating si 17,7% din cota de piata, in timp ce Antena 1, clasata si de aceasta data pe locul al II-lea, obtinea doar 5,1 puncte de rating si 11,2 puncte de rating. In minutul de aur, 21:25, peste 2.000.000 de romani erau cu ochii pe aventurile savuroase care nu mai contenesc in “Las Fierbinti”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...