Vizioneaza GRATIS ONLINE Episoadele din serialul tau favorit Las Fierbinti!

Las Fierbinti Episodul 1 ONLINE


Vizioneaza GRATIS Online Las Fierbinti Episodul 1.
Urmareste gratis in reluare mai jos primul episod din Las Fierbinti!

In primul episod al serialului difuzat la Pro Tv telespectatorii vor avea parte de si mai multa comedie. Actiunea se precipita in sat, iar batalia pentru primarie continua cu manifestatii. Mitica (Radu Gabriel), inca primar, se vede nevoit sa se baricadeze in primarie alaturi de Robi (Leonid Doni), ultimul sau sustinator fidel.

Lucrurile vor lua insa o intorsatura neasteptata in momentul in care in poveste intervine un personaj surpriza: stafia unei batrane care nu a apucat sa voteze! Pentru aceste filmari s-au folosit, pe langa efecte speciale surprinzatoare, si doua pisici negre dresate. In spatele camerelor, satenii au asistat uimiti la filmari facandu-si cruce in momentul in care au vazut ca exista pisici drestate. Mai mult decat atat, au inceput sa se intereseze cum pot face si ei la fel cu pisicile din curtea lor!
Fantoma ţaţei Lica, batrana care nu a apucat sa voteze, ii bantuie pe Giani (Costi Dita) si Bobita (Mihai Bobonete), astfel ca acestia apeleaza la ajutorul parintelui Nicusor (Radu Zetu) pentru a o inmormanta crestineste si pentru a scapa defintiv de fantoma care ii bantuie. Intre timp, Giani o filmeaza cu un telefon pe Gianina cerand ajutor, ca si cum a r fi fost rapita, dupa ce o pacaleste ca totul nu este decat o proba filmata pentru un casting al unui film horror.

4 comentarii:

  1. Anonim spunea...:

    de ce playerul asta nu poate face si full screen?!?!?!?!

  1. Anonim spunea...:

    Se poate face full screen, doar ca nu are loc tot in pagina.

  1. Anonim spunea...:

    Pt a vizualiza in full screen apasati Shift-F

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...